MAP
Instagram
Event Details
7th Annual Int'l
Copyright © 2017, 2018, 2019, 2020 THE WILD BUNCH FILM FESTIVAL All Rights Reserved.
​All donations are accepted in any amount to help offset the cost of awards and trophies! Thank you so much!
TWBFF NEW LOCATION IS TUCSON!!
We'll also have a Virtual Version this year!!
There's also a Virtual Version of TWBFF!!
Host Hotels
AWARD SHOW HOSTS & AFTER PARTY INFO
50th Anniversary of "The Cowboys" Event
50th Anniversary of "The Cowboys" Event
Selections
Tickets
Mescal Tour - by Reservation Only!
Film Synopsis
LIMITED EDITION T-SHIRTS & ACCESSORIES w/ FILM SELECTIONS, SCREENPLAYS, MANUSCRIPTS & TV PILOT FINALIST ON THE BACKS!! AVAILABLE ONLINE ONLY!
T-shirts & Accessories!
Award Nominations

THUR. OCTOBER 20th (3pm - 10pm)

​3:00pm - 3:01pm - Wyatt Earp's Oriental Saloon - Runtime 1 Min
3:01pm - 3:26pm - Kill Them All and Don't Come Back Alone - Runtime 25 min Arizona Premiere
3:26pm - 3:38pm - Checkmate - Runtime 12 Min
3:38pm - 3:56pm - Rogue: The Western - Runtime 18 Min Arizona Premiere
3:56pm - 4:08pm - Gunfight at Deadman Wash - Runtime 12 Min
4:08pm - 4:26pm - Warren's Gold - Runtime 18 Min Arizona Premiere

4:26pm - 4:46pm - Q & A - 20 Min

4:46pm - 4:58pm - Cold Blood - Runtime 12 Min
4:58pm - 6:28pm - Eye for Eye - Runtime 90 Min
6:28pm - 6:55pm - Bottled Up Poison - Runtime 27 Min
6:55pm - 7:22pm - Return to Remembrance - Runtime 27 Min Arizona Premiere
7:22pm - 7:26pm - Gussy - 4 Min Arizona Premiere
7:26pm - 8:59pm - A Cowgirl's Song - Runtime 93 Min

9:00pm - 9:25pm - Q & A - 25 Min
___________________________________________________________________________________________________________________________

FRI. OCTOBER 21st  (3pm - 10pm)

3:00pm - 3:05pm - The Purgatory Saloon - Runtime 5 Min
3:05pm - 3:34pm - Patagonia Justice - Runtime 29 Min
3:34pm - 3:59pm - A Dark Destiny - Runtime 25 Min
3:59pm - 4:02pm - Desert Flowers - Runtime 3 Min Arizona Premiere
4:02pm - 4:17pm - Trinity - Runtime 15 Min
4:17pm - 5:47pm - Showdown on the Brazos - Runtime 90 Min World Premiere

5:48pm - 6:08pm - Q & A - 20 Min

6:08pm - 6:32pm - Travis Mills: Man on a Mission - Runtime 24 Min
6:32pm - 6:53pm - Apache Girl - Runtime 21 Min Arizona Premiere
6:53pm - 8:55pm - Showdown in Yesteryear - Runtime 122 Min
8:55pm - 9:11pm - Hart of the Wild Bunch - Runtime 16 Min Arizona Premiere
9:11pm - 9:29pm - Robo Hills Texas - Runtime 18 Min Arizona Premiere
9:29pm - 9:37pm - Blood is my Redemption - Runtime 8 Min

9:38pm - 9:59pm - Q & A - 20 Min
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SAT. OCTOBER 22nd  (10am - 10pm)

10:00am - 10:02am - Hagen's Horse Hotel - Runtime 2 Min
10:02am - 11:07am - Headin' for Mexico - Runtime 65 Min
11:07am - 11:13am - Just Western - Runtime 6 Min World Premiere
11:13am - 11:18am - The Drifter - Runtime 5 Min
​11:18am - 11:33am - Zorgon the Wonder Horse - Runtime 15 Min​

11:33am - 11:51pm - Q & A - 18 Min

11:51pm - 1:16pm - Fangs vs Spurs - Runtime 85 Min
 1:16pm - 1:21pm - Thrift Store Cowgirl - Runtime 5 Min
 1:21pm - 1:25pm - I Crashed my Drone in Texas - Runtime 4 Min
 1:25pm - 1:37pm - Prairie Pirates - Runtime 12 Min
 1:37pm - 2:06pm - The Hanging of William Cane - Runtime 29 Min
 2:06pm - 2:24pm - Bad Day in the Dragoons - Runtime 18 Min
 2:24pm - 2:27pm - Just an Old Barn - Runtime 3 Min Arizona Premiere

 2:27pm - 2:47pm - Q & A - 20 Min

 3pm - 4pm - Special Screenwriter & Manuscript Q&A Hosted by Screenwriter & Director, Philip Sedgwick.

 4:00pm - 4:05pm - What a Drag - Runtime 5 Min
 4:05pm - 4:27pm - Bang Bang - Runtime 22 Min Arizona Premiere
 4:27pm - 6:20pm - Shooting Star - Runtime 113 Min
 6:20pm - 6:25pm - Return to Robo Hills (Trailer) - Runtime 5 Min
 6:25pm - 6:44pm - A Gun, A Hat and a Horse - Runtime 19 

 6:44pm - 7:04pm - Q & A - 20 Min

 7:04pm - 8:24pm - Buckskin - Runtime 80 Min World Premiere
 8:24pm - 9:14pm - Heart Cycles - 50 Min Arizona Premiere
 ​9:14pm - 9:27 - The Bountress - Runtime 13 Min
 9:27pm - 9:46 - Meteroric - Runtime 19 Min

 9:46pm - 10:06pm - Q & A - 20 Min
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SUN. OCTOBER 23rd  10am - 5:30pm

​10:00am - 10:08am - Burrito's First Christmas - Runtime 8 Min
10:08am - 10:25am - Time Will Let Me - Runtime 17 Min 
10:25am - 10:27am - Artist of the Southwest (trailer) - Runtime 2 Min
10:27am - 11:13am - Macy Ray and the Legend of Dead River - Runtime 46 Min World Premiere
11:13am - 11:23am - The Church - Runtime 10 Min
11:23am - 11:39am - Miner's Candle - Runtime 17 Min
11:39am - 11:53am - Woman with No Name - Runtime 14 Min World Premiere

11:53am - 12:30pm - Q & A - 35 Min

12:30pm - 1:00pm - 30 Min Break Before Showcase

1:00pm - 3:14pm - The Cowboys (50th Anniversary Showing)- Runtime 134 Min
3:15pm - 3:45pm - 30 Min Q & A w/Special Celebrity Guest
Hosted by Bobbi Jeen Olson! Autograph signing w/Celebrity Guest after Q&A! 
 
                        4:00pm - 5:30pm - Break - 1hr 30 min


5:30pm - 7:00pm AWARD SHOW
              in the Larger DFX Theatre,hosted
    by Bobbi Jeen Olson with Jim & Rowdy Olson!


​_______________________________________________________________________________________________________








 SUN OCT 23rd 7:30pm-10pm
        TWBFF After Party
      at Saguaro Corners 
    3750 S Old Spanish Trail
      Great food and Drinks!





​_______________________________________________________________________________________________________




​   
   Mon Oct 24th - 10am Sharp!
 FREE Mescal Movie Set Tour 
    for Filmmakers & Writers 
         that attend TWBFF!
     (Reservations required
         by TWBFF Team)







Mascal Tour
Film Schedule
Tickets
Tickets
Tickets
Tickets
The Wild Bunch Film Festival will make every effort for a film to start at it's scheduled time, but sometimes Filmaker Q&A's run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive a bit early for the film you want to see.
Sometimes in certain situations, a film schedule could possibly change without notice, and would be out of our control.
Tickets