MAP
8th Annual Int'l
Copyright © 2020, 2021, 2023  THE WILD BUNCH FILM FESTIVAL All Rights Reserved.
NEWSLETTER
TWBFF Facebook
TWBFF Instagram
TWBFF Twitter
SPONSOR ONE OR MORE OF TWBFF AWARDS AT THE 2023 AWARD SHOW ON OCT 29TH! Just let us know which award(s) you would like to sponsor, & we'll mention you or your business name (includes web address) prior to that specific award during the award show! It's that easy! You can also be kept anonymous. If you have any questions, email us at [email protected] 
A list of "Award Nominees or Award Nominations" such as "Best Actor", "Best Actress", "Best Feature Film", "Best Short Film", etc., will be made public around mid to late August, so plenty of time for Award Sponsors to ponder over what, or whom you'd like to sponsor. The deadline for becoming an "Award Sponsor" is Oct 10th 2023. 
2023 TWBFF Award Sponsorship
Event Details
Host Hotel
Award Show Hosts
Private Old Tucson Tour!
Private Old Tucson Tour!
Award Show Hosts!!
2023 Selections
Tickets!
2023 Film Schedule
The Wild Bunch Film Festival will make every effort for a film to start at it's scheduled time, but sometimes Filmaker Q&A's run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive a bit early for the film you want to see.
Sometimes in certain situations, a film schedule could possibly change without notice, and would be out of our control.
THURSDAY OCTOBER 26th 2pm - 9pm

2:00pm - 3:02pm - Time For Another Killing - Runtime 62 Min
3:02pm - 3:05pm - Hostile Territory - Runtime 3 Min
3:05pm - 3:15pm - Currie - Runtime 10 Min
3:15pm - 3:35pm - The Ballad of the Westwind Kid - Runtime 20 Min
3:35pm - 4:55pm - Teller's Camp - Runtime 80 Min

4:55pm - 5:15pm - Q & A - 20 Min

5:15pm - 5:20pm - Lulu's Back in Town (Music Video) - Runtime 5 Min
5:20pm - 5:22pm - Letters to Daughter (Trailer) - Runtime 2 Min
5:22pm - 5:25pm - The Hunt for Jack Kincaid - Runtime 3 Min
5:25pm - 5:39pm - Balas Y Boleros - Runtime 14 Min
5:39pm - 5:40pm - Buggy Barn Museum (Film Location) - Runtime 1 Min

5:40pm - 6:00pm - Q & A - 20 Min

6:00pm - 6:54pm - Double-Crossed in Durango - Runtime 54 Min
6:54pm - 7:00pm - Old Tucson Studios - Runtime 5 Min
7:00pm - 8:30pm - The Oldest Posse - Runtime 90 Min
8:30pm - 8:36pm - Dead West - Runtime 6 Min

8:36pm - 8:56pm - Q & A - 20 Min





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRIDAY OCTOBER 27th 3pm - 10pm


3:00pm - 3:21pm - Sister - Runtime 21 Min
3:21pm - 3:41pm - Spaghetti Cowboys - Runtime 20 Min
3:41pm - 3:50pm - Hell's Gold - Runtime 9 Min
3:50pm - 4:41pm - Robo Hills - Runtime 51 Min
4:41pm - 4:55pm - The Church, Part 2, The Remnants - Runtime 14 Min

4:55pm - 5:15pm - Q & A - 20 Min

5:15pm - 5:20pm - Old Tucson Studios - Runtime 5 Min
5:20pm - 5:28pm - The Ranger - Runtime 8 Min
5:28pm - 5:30pm - The Reckoning (Teaser) - Runtime 2 Min
5:30pm - 5:45pm - Re-Branding 101: Tales of Sir Winston - Runtime 15 Min
5:45pm - 6:04pm - The Weight of the Badge - Runtime 19 Min
6:04pm - 6:05pm - Buggy Barn Museum (Film Location) - Runtime 1 Min

6:05pm - 6:25pm - Q & A - 20 Min

6:25pm - 6:30pm - Not the Same (Music Video) - Runtime 5 Min
6:30pm - 8:00pm - Dog Boy - Runtime 90 Min
8:00pm - 8:16pm - Somewhere Outside Lemmings - Runtime 16 Min
8:16pm - 8:20pm - You Are My God Thing (Music Video) - 4 Min
8:20pm - 8:35pm - The Redemption - 15 Min
8:35pm - 9:38pm - Joe Crist - Runtime 63 Min

9:38pm - 10:00pm - Q & A - 20 Min


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SATURDAY OCTOBER 28th 10am - 10pm


10:00am - 10:49am - You Just Can't See Them From the Road - Runtime 49 Min
10:49am - 10:57am - Harsh Wilderness - Runtime 8 Min
10:57am - 11:00am - The Shed - Runtime 3 Min
11:00am - 11:17am - Cochise Legendary Warrior - Runtime 17 Min
11:17am - 11:25am - Dark Side of the Moon - Runtime 8 Min
11:25am - 11:35am - The Last Resort - Runtime 10 Min

11:35am - 11:55am - Runtime

12:00pm - 1:00pm - Writer's Q & A - 60 Min

 1:10pm - 1:30pm - TWBFF DOOR PRIZE DRAWINGS - 20 Min

 1:40pm - 3:17pm - The Counterfeit Kid - Runtime 97 Min
 3:17pm - 3:30pm - The Return: Wrath of the Ravishing
 3:30pm - 3:32pm - Geronimo's Revenge (Trailer) - Runtime 2 Min
 3:32pm - 3:37pm - Old Tucson Studios - Runtime 5 Min
 3:37pm - 3:38pm - Buggy Barn Museum (Film Location) - Runtime 1 Min
 3:38pm - 3:55pm - Twenty One at the Belle Saloon - Runtime 17 Min

 3:55pm - 4:15pm - Q & A - 20 Min

 4:15pm - 4:20pm - Dust and Bolts - Runtime 5 Min
 4:20pm - 5:10pm - Lex Talionis - Runtime 50 Min
 5:10pm - 5:30pm - Gammons' Greed - Runtime 20 Min
 5:30pm - 7:01pm - Goin' Home - Runtime 91 Min
 7:01pm - 7:05pm - They Don't Make 'Em Like Willy Anymore (Music Video) - Runtime 4 Min

 7:05pm - 7:25pm - Q & A - 20 Min

 7:25pm - 8:43pm - The Killing of Billy the Kid - Runtime 78 Min
 8:43pm - 8:49pm - Silver Sins (Promo Campaign) - Runtime 6 Min
 8:49pm - 8:55pm - The Woman Who Cried, Ringo - 6 Min
 8:55pm - 9:07pm - The Boonashy - Runtime 12 Min
 9:07pm - 9:18pm - Provide - Runtime 11 Min
 9:18pm - 9:26pm - Jack Higley Shouldn't be a Cowboy - Runtime 8 Min
 9:26pm - 9:34pm - Keep Your Mouth Shut - Runtime 8 Min
 9:34pm - 9:46pm - The Strange Story of Blasting Betty - Runtime 12 Min

 9:46pm - 10:06pm - Q & A - 20 Min

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUNDAY OCTOBER 29th 10am - 4:30pm

10:00am - 10:23am - Go Camp With Aurora LaRay - Dodge City, KS. - Runtime 23 Min
10:23am - 10:34am - For Better or Worse - Runtime 11 Min
10:34am - 10:35am - Buggy Barn Museum (Film Location) - Runtime 1 Min
10:35am - 12:05pm - Far Haven - Runtime 90 Min

12:05pm - 12:25pm - Q & A - 20 Min

12:25pm - 12:30pm - Old Tucson Studios - Runtime 5 Min
12:30pm - 12:36pm - These Hands (Music Video) - Runtime 6 Min
12:36pm - 1:05pm - Hollywood's Last Real Cowboy: The Gene McLaughlin Story - Runtime 29 Min
 1:05pm - 1:20pm - The Ride to Tres Cuerdas - Runtime 15 Min

 1:20pm - 1:40pm - Q & A - 20 Min

 1:40pm - 1:43pm - The Roping Fools (Trailer) - Runtime 3 Min
 1:43pm - 2:01pm - Bounty for Bernadette - Runtime 18 Min
 2:01pm - 2:30pm - Touched - Runtime 29 Min
 2:30pm - 4:10pm - Six Days to Die - Runtime 100 Min

 4:10pm - 4:30pm - Q & A - 20 Min

 4:30pm - 5:15pm - Break Prior to the Award Show

 5:30pm - 7:00pm - Festival's Award Show in the BIG DFX theater at 5:30 PM - not to be missed!
                               Hosted by Bobbi Jeen Olson, Jim Olson & Rowdy Olson!

Please note: EVERYONE must have a VIP PassSunday Pass or Award Show Pass to enter the award show. 
This will be monitored by ushers. This does not apply to award presenters or VIP Celebrity guests. 
2023 Film Synopsis
2023 Film Synopsis
2023 Film Synopsis
2023 Film Synopsis
2023 Film Synopsis
Tickets!
Tickets!
Tickets!
Tickets!
Tickets!
Click here for more info!
Click here for info!
Click here for more info!
Click here for info!
After Party at Saguaro Corners from 7:30pm to 10pm. Great food and live entertainment by 'Midnight Ryders'!
And from 9pm to late, it's TWBFF Kick-Off Party at RJ's Frozen Cactus! 
Great food and drinks and comedy and music by Aurora LaRay!
2023 Limited Edition T-shirts
T-shirts with Film Selections or Finalists on the backs.
2023 Limited Edition T-shirts
T-shirts with Film Selections or Finalists on the backs.
2023 Limited Edition T-shirts
T-shirts with Film Selections or Finalists on the backs.
2023 Limited Edition T-shirts
T-shirts with Film Selections or Finalists on the backs.
Award Nominations!
(Arizona Premiere Film)
(World Premiere Film)
(Arizona Premiere Film)
(World Premiere Film)
(Arizona Premiere Film)
(World Premiere Film)
(Arizona Premiere Film)
(World Premiere Film)
(USA Premiere Film)
(USA Premiere Film)
(USA Premiere Film)
(USA Premiere Film)
Download Thursday Schedule!
Download Friday Schedule!
Download Saturday Schedule!
Download Sunday Schedule!