

FRIDAY OCTOBER 27th 3pm - 10pm

3:00pm - 3:21pm - Sister - Runtime 21 Min

3:21pm - 3:41pm - Spaghetti Cowboys - Runtime 20 Min

3:41pm - 3:50pm - Hell's Gold - Runtime 9 Min

3:50pm - 4:41pm - Robo Hills - Runtime 51 Min

4:41pm - 4:55pm - The Church, Part 2, The Remnants - Runtime 14 Min

4:55pm - 5:15pm - Q & A - 20 Min

5:15pm - 5:20pm - Old Tucson Studios - Runtime 5 Min

5:20pm - 5:28pm - The Ranger - Runtime 8 Min

5:28pm - 5:30pm - The Reckoning (Teaser) - Runtime 2 Min

5:30pm - 5:45pm - Re-Branding 101: Tales of Sir Winston - Runtime 15 Min

5:45pm - 6:04pm - The Weight of the Badge - Runtime 19 Min

6:04pm - 6:05pm - Buggy Barn Museum (Film Location) - Runtime 1 Min

6:05pm - 6:25pm - Q & A - 20 Min

6:25pm - 6:30pm - Not the Same (Music Video) - Runtime 5 Min

6:30pm - 8:00pm - Dog Boy - Runtime 90 Min

8:00pm - 8:16pm - Somewhere Outside Lemmings - Runtime 16 Min

8:16pm - 8:20pm - You Are My God Thing (Music Video) - 4 Min

8:20pm - 8:35pm - The Redemption - 15 Min

8:35pm - 9:38pm - Joe Crist - Runtime 63 Min

9:38pm - 10:00pm - Q & A - 20 Min