

THURSDAY OCTOBER 26th 2pm - 9pm

2:00pm - 3:02pm - Time For Another Killing - Runtime 62 Min

3:02pm - 3:05pm - Hostile Territory - Runtime 3 Min

3:05pm - 3:15pm - Currie - Runtime 10 Min

3:15pm - 3:35pm - The Ballad of the Westwind Kid - Runtime 20 Min

3:35pm - 4:55pm - Teller's Camp - Runtime 80 Min

4:55pm - 5:15pm - Q & A - 20 Min

5:15pm - 5:20pm - Lulu's Back in Town (Music Video) - Runtime 5 Min

5:20pm - 5:22pm - Letters to Daughter (Trailer) - Runtime 2 Min

5:22pm - 5:25pm - The Hunt for Jack Kincaid - Runtime 3 Min

5:25pm - 5:39pm - Balas Y Boleros - Runtime 14 Min

5:39pm - 5:40pm - Buggy Barn Museum (Film Location) - Runtime 1 Min

5:40pm - 6:00pm - Q & A - 20 Min

6:00pm - 6:54pm - Double-Crossed in Durango - Runtime 54 Min

6:54pm - 7:00pm - Old Tucson Studios - Runtime 5 Min

7:00pm - 8:30pm - The Oldest Posse - Runtime 90 Min

8:30pm - 8:36pm - Dead West - Runtime 6 Min

8:36pm - 8:56pm - Q & A - 20 Min