Copyright © 2018 THE WILD BUNCH FILM FESTIVAL All Rights Reserved.
Event Details
2018 Film Schedule
FRI OCTOBER 19

6:00pm - 6:05pm     Emcee Introductions
6:06pm - 6:11pm     EL DUELO WEIRD! - RUNTIME 5 MIN - RATED PG
6:12pm - 6:20pm     HELL COMES TO MONTANA  - RUNTIME 8 MIN  - RATED PG
6:21pm - 9:21pm     DEAD MEN - RUNTIME  3 HRS - RATED PG13

5 MINUTE   BREAK

9:28pm - 9:47pm      THE OPERATORS - RUNTIME 19 MIN - RATED PG
9:48pm - 10:00pm    THE CONDEMNED (THE HAT TRICK TRILOGY PART 1) RUNTIME 12 MIN - RATED PG
10:01pm - 10:03pm  DEATH & COMPROMISE - RUNTIME 2 MIN - RATED PG (TRAILER)
10:04pm - 10:06pm  BLOOD IS MY NAME - RUNTIME 2 MIN - RATED PG (TRAILER)
10:07pm - 10:15pm Q&A BLOCK
SAT OCTOBER 20

10:00am - 10:05am  Emcee Introductions 
10:06am - 10:14am  THUNDER RIDGE - RUNTIME 8 MIN - RATED PG
10:15am - 10:32am  THE CHAMELEON KID - RUNTIME 17 MIN - RATED PG
10:33am - 12:06pm  IRON BROTHERS - RUNTIME 93 MIN - RATED PG
12:07am - 12:29pm  SANDHILLS COWBOY - RUNTIME 17 MIN - RATED G
12:30pm - 12:40pm  Q&A BLOCK






12:41pm - 12:46pm  BACK TO BILLY - RUNTIME 5 MIN - RATED PG (TRAILER)
12:47pm - 1:11pm    PREY - RUNTIME 24 MIN - RATED PG
1:12pm - 1:28pm      DRAW YOUR GUN - RUNTIME 16 MIN - RATED PG
1:29pm - 2:49pm      THE PEACE MAKERS - RUNTIME 80 MIN - RATED PG
2:50pm - 2:58pm      THE DEPUTY - RUNTIME 8 MIN - RATED PG
2:59pm - 3:17pm      YEEHAWBANERO - RUNTIME 18 MIN - RATED G
3:18pm - 3:29pm Q&A BLOCK​




3:30pm - 3:40pm  THE CUSTER WOLF - RUNTIME 10 MIN - RATEG G
3:41pm - 3:46pm  SARAGOSA - RUNTIME 5 MIN - RATED PG (TRAILER)
3:47pm - 3:49pm  NOT THE STARS - RUNTIME - 2 MIN - RATED PG (TRAILER)
3:50pm - 5:18pm  DANNY LOU & DONNA STARR - RUNTIME 88 MIN - RATED PG
5:19pm - 5:34pm  FIVE O'CLOCK - RUNTIME 15 MIN - RATED PG
5:35pm - 5:45pm Q&A BLOCK
5:45pm - CLEAR THEATER FOR SPECIAL EVENT.






6:00pm - 7:40pm WINTERHAWK - RUNTIME 100 MIN - RATED PG
7:41pm - 8:01pm Q&A w/ Michael Dante (Star of Winterhawk).
                                     Autographed items available for purchase from Michael Dante  
                                     will be in the theater lobby after his Q&A
.

8:02pm - 8:12pm BREAK



8:13pm - 8:30pm  DESERT ROSE - RUNTIME 17 MIN - RATED PG
8:31pm - 8:47pm  THE TERRIBLE TRIO - RUNTIME 16 MIN - RATED PG
8:48pm - 9:03pm  THE REQUEST - RUNTIME 15 MIN - RATED PG
9:04pm - 9:10pm  ARUKA WAIIPU - RUNTIME 6 MIN - RATED PG
9:11pm - 9:30pm  RED ROSE - RUNTIME 19 MIN - RATED PG
9:31pm - 10:04pm  AMERICAN FISHTRAP - 33 MIN -RATED PG
10:05pm - 10:15pm Q&A​ BLOCK
The Wild Bunch Film Festival will make every effort for a film to start at it's scheduled time, but sometimes Filmaker Q&A's run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive a bit early for the film you want to see.
MAP
Instagram
3rd 
   Annual Int'l
SUN OCTOBER 21

10:00am - 10:05am   Emcee Introductions
10:05am - 10:13am   LONESOME GULCH - RUNTIME 7 MIN - RATED PG
10:14am - 10:24am   WESTERN JUBILEE - RUNTIME 10 MIN - RATED G
10:25am - 10:52am   RIDIN' ROPIN' & JUMPIN' OVER CARS - RUNTIME 27 MIN - RATED G
10:53am - 11:11am   FOR IT IS WRITTEN - RUNTIME 18 MIN - RATED PG
11:12am - 11:16am   RIDE WITH THE DEVIL - RUNTIME 4 MIN - RATED PG
11:17am - 11:27am Q&A BLOCK





11:28am - 11:42am  CHARLIE GRAVE - RUNTIME 14 MIN - RATED PG
11:43am - 11:58am   RUSTLERS - RUNTIME 15 MIN - RATED PG
11:59am - 12:17pm   BLOOD IS MY NAME - RUNTIME 18 MIN - RATED PG
12:18pm -   1:58pm   THE DECADENT AND DEPRAVED - RUNTIME 100 MIN - RATED PG
  1:59pm -   2:29pm   THE ALLURING FRONTIER - RUNTIME 3O MIN - RATED PG
2:30pm - 2:40pm Q&A BLOCK






2:41pm - 2:45pm  THE SNOWBOYS - RUNTIME 4 MIN - RATED G
2:46pm - 3:01pm  ONLY GOD FORGIVES - RUNTIME 15 MIN - RATED PG
3:02pm - 3:12pm  HI-FIVE THE CACTUS - RUNTIME 10 MIN - RATED PG
3:13pm - 3:15pm  DESERT GATE - RUNTIME 2 MIN - RATED G
3:16pm - 3:19pm  THE SHOW DOWN - RUNTIME 3 MIN - RATED G
3:20pm - 3:39pm  WEST END - RUNTIME 19 M IN - RATED PG
3:40pm - 3:49pm Q&A BLOCK





3:50pm - 4:06pm  GAGE - RUNTIME 16 MIN - RATED PG
4:07pm - 4:21pm  WESTERN SOL - RUNTIME 14 MIN - RATED PG
4:22pm - 4:32pm  SUNDOWN - RUNTIME 10 MIN - RATED PG
4:33pm - 6:18pm  THE DIVIDE - RUNTIME 105 MIN - RATED PG
6:19pm - 6:29pm Q&A BLOCK






6:30pm - 8:00pm THEATER CLEARED FOR AWARD SHOW SETUP.

8:30pm - 9:30pm AWARD SHOW - HOSTED BY 
CHARLIE LESUEUR & CORINNA HARNEY-JONES.


AFTER-PARTY AT CATTLEREST! (1030pm - 12:30am)
SAT BLOCK ONE $10
SAT BLOCK TWO $10
SAT BLOCK THREE $10
WINTERHAWK 
SCREENING $5
SAT BLOCK FOUR $10
SUN BLOCK  FIVE $10
SUN BLOCK SIX $10
SUN BLOCK SEVEN $10
SUN BLOCK EIGHT $10
FRIDAY PASS $10
Tickets & Passes
Tickets & Passes
Tickets & Passes
Tickets & Passes
Tickets & Passes
Tickets & Passes
6:00pm - 10:15pm
10:00am - 12:40pm
12:41pm - 3:29pm
3:30pm - 5:45pm
8:13pm - 10:15pm
10:00am - 11:27am
Tickets & Passes
Tickets & Passes
Tickets & Passes
Tickets & Passes
11:28am - 2:40pm
2:41pm - 3:49pm
3:50pm - 6:29pm
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Absolutely NO Refunds under any circumstances.
Sometimes in a certain situation, a film schedule could possibly change without notice, and would be of our control.
2018 Film Synopsis